TOBB ARENA (TILLER) / NISSEKOLLEN KUNSTGRAS (NARDO): Søndag ble jentenes jubeldag mens guttene gikk på nederlag.

Seniortrener Brage Rimol hadde slettes ingen enkel jobb på sidelinjen med mange skader og flere utfordringer _på_ banen. Mobilfoto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en blandet søndag i form av prestasjoner og resultater, for det var jentene som kunne juble over tre poeng.

Søndagen startet med et hjemmeoppgjør for J15s førstelag mot Freidig, og det skulle bli en herlig start på ukas siste dag.

Ida Stiles startet showet etter bare seks minutter da hun fikset 1-0 før Andrea Halseth Munkvold doblet ledelsen rett før pause. 14-årige Hege Snåsøy Hovdahl sørget for 3-0 etter sidebytte, og dermed ble det tre poeng for Tiller.

J14s andrelag var i aksjon som dagens eneste bortelag på Nissekollen kunstgras (Nardo), og i møtet med de burgunderkledde fikk Tiller-laget bruk for sine ferdigheter da de vant 2-0 i en tøff bortekamp.

Feil bruk av energi

Dessverre skulle det bli tøft på gutte- og herresiden.

Herrelaget i 4. divisjon møtte Hitra på TOBB Arena, og med brødrene Sotberg (Alexander og Robert) sammen tilbake på banen, skulle laget gi alt for tre poeng.

Det var 1-1 til pause etter at lillebror Alexander utlignet Hitras 1-0-ledelse på et langskudd, men to raske mål i starten av andre omgang førte til at Tiller havnet bakpå.

En temperamentsfull andre omgang førte til mange frispark og et rødt kort til hvert av lagene, og selv om Stian Mathisen Myrbekk reduserte til 2-3 på overtid, havnet alle poengene til Hitra etter at Tiller valgte å bruke energien på andre ting.

G13s andrelag var siste Tiller-lag ut på TOBB Arena, men møtet med Strindheim 4 ble for tøff, og hjemmelaget måtte til slutt se seg slått 9-3.