Kategori

Avsluttet med uavgjort

Postet av Marius L. Larsen den 29. Aug 2016

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på flere steder på ukas siste dag, og det kunne fort ha blitt en supersøndag.

J17 leder BDO-serien etter 11 serierunder. Foto: Marius L. Larsen.


Søndagen startet kl.12.00 på KVT kunstgress der det nyopprykkede J13-laget møtte Hitra i 1. divisjon, og igjen skulle det bli bare nesten i deres andre seriekamp i høstsesongen.

Tiller lå under 5-4 til pause etter noen kalassluttminutter av første omgang fra Hitra, og de startet den andre omgangen like bra da de fort la på til 8-4.

Blåtrøyene hadde svært mye ballinnehav og deretter store målsjanser, men grønntrøyene kunne takke sin keeper for at frustrasjonen kom hos Tiller-spillerne.

Allikevel ga de aldri opp, og tre raske scoringer ble til et nytt håp om poeng, men til tross for iherdig innsats, ble det til slutt et 8-7-tap.


Ett poeng kunne blitt til tre

J17 møtte Byåsen på Dalgård til en utsattkamp senere på dagen, men til tross for et svært ungt mannskap, ble det stor bortejubel for blåtrøyene.

Når Sara Bye-Andersen scorer på hodet, så må det jo bare bli seier.

Les kamprapporten fra oppgjøret her.


Helt til slutt var Tiller 2 i 6. divisjon i aksjon mot Nationalkameratene på TOBB Arena, og en under pari første omgang førte til at vertene lå under 2-0 til pause.

I andre omgang var det definitivt mer futt i hjemmelaget, der Christopher Sneisen og Thomas Jensen sendte Tiller 2 ajour mot slutten.

På overtid fikk de blåkledde straffespark, men Jensens forsøk fra elleve meter ble reddet av keeper.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.