J14: Tiller 4 - 0 Fyllingsdalen

Postet av Marius L. Larsen den 25. Aug 2016

NYE BLINKBANEN (STJØRDAL): Tiller avanserte til kvartfinale i Adidas Cup (uoffisielt NM) etter en sterk 4-0-seier over Fyllingsdalen.

Tiller og Fyllingsdalen etter kampen. Foto: Vidar Broholm.

De blåkledde fra Tillerbyen og bergenslaget Fyllingsdalen ble enige om kamptidspunkt og bane nærme Trondheim Lufthavn Værnes til denne åttedelsfinalen i Adidas Cup, og det var vertene som tok kommandoen fra start.

Allerede etter 12 minutter satte Andrea Sivertsen Broholm inn 1-0, og kun fem minutter senere doblet Lise Finsrud ledelsen.

Tiller fortsatte kjøret mot gjestenes mål, og Thale Hinsverk fikset en solid 3-0-ledelse til pause.

Fyllingsdalen hadde et farlig stangskudd, men ellers ble ikke Tiller-keeper Matilde Bolghaug nevneverdig svett.

Etter 42 minutter sendte Broholm Tiller foran med 4-0 i målprotokollen, og selv om blåtrøyene var nære enda flere nettkjenninger, ble det til slutt 4-0 og avansement til kvartfinalen.

I kampen om en semifinaleplass er Skedsmo motstander. Tiller står oppført som hjemmelag, men begge lagene skal bli enige om bane og tidspunkt. Kampen skal spilles i løpet av de to første ukene i september.

J14: Tiller IL 4 (3) - (0) 0 FK Fyllingsdalen
1-0 Andrea Sivertsen Broholm 12'
2-0 Lise Finsrud 17'
3-0 Thale Hinsverk 24'
4-0 Andrea Sivertsen Broholm 42'