Tapte på myntkast

Postet av Marius L. Larsen den 14. Aug 2016

BREKSTAD (ØRLANDET): Flere solide prestasjoner i Ørland Sparebank Cup 2016.

G14 på Ørlandet. Foto: Runar Koteng Frønes.

De blåkledde fra Tillerbyen gjorde seg klare til siste fotballturnering før høstsesongen for alvor sparkes i gang i kommende uke, og søndagen ble brukt til flere kamper i Ørland Sparebank Cup.

Lagene i J11- og J12-klassen vant til sammen samtlige åtte kamper, flere med klar margin, og viste imponerende ferdigheter i oppgjørene mot tøffe motstandere.

I G14-klassen gikk det ene av to lag videre fra kvartfinalen, men det ble tap i semifinalen mot Åfjord. I bronsefinalen mot Byneset/Leinstrand gikk det heller ikke veien for blåtrøyene, som til slutt måtte se seg slått 5-2 og ta til takke med en 4. plass.

I J14-klassen tapte Tiller 1 semifinalen i B-sluttspillet, mens Tiller 2 møtte Tiller 3 i sin semifinale i A-sluttspillet. Der var Tiller 3 sterkest, og Tiller 2 skulle dermed gjøre opp om bronsen, men dessverre ble det tap for Gauldal.

I en svært jevn finale mot Oppdal endte det 2-2 etter ordinær tid. Ettersom det var likt i antall hjørnespark, ble kampen på utradisjonelt vis avgjort på myntkast, der Oppdals hell slo fullt ut.

Vi gratulerer samtlige av våre lag med herlige prestasjoner og solide plasseringer i Ørland Sparebank Cup 2016!