Tiller 0 - 2 Røros

Postet av Marius L. Larsen den 19. Jun 2016

TOBB ARENA (TILLER): Herrelaget tapte sin siste seriekamp før sommerferien lørdag ettermiddag.

Mobilfoto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen ønsket å avslutte en blandet vårsesong med stil, men etter en jevn åpning på oppgjøret, var det gjestene fra Røros som tok ledelsen etter 14 minutter på et skudd bak i feltet etter et lavt innlegg.

Tiller hadde sjansene utover i omgangen, spesielt ved Marius Modalsli Torset, men forsøkene gikk ikke på mål.

Røros doblet ledelsen etter 39 minutter på et innlegg som gikk via Tiller-keeper Even Bergheim og tilsynelatende i mål til 0-2.

Torset fikk et annulert mål for offside rett før pause, og i starten av andre omgang hadde Krister Malmo to volleyforsøk nesten rett etter hverandre, men dessverre traff de ikke innenfor stengene.

Fredrik Røstvold headet like over mål på et frispark, mens Lasse Knutsen fikk den største sjansen på overtid, men fra kloss hold gikk skuddet via keeper og over mål.

Dermed endte det med et utfortjent 2-0-tap for Tiller i vårsesongens siste seriekamp.