Frøya 3 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Jun 2016

FRØYA IDRETTSPARK (NABEITA): Herrelaget i 4. divisjon lå under 3-1 med under en halvtime igjen å spille, men Tiller ga seg aldri og snudde kampen i sluttminuttene.

Rødkledde Tiller jubler over Krister Malmos (nr. to f.v.) 1-1-scoring. Foto: Marius L. Larsen.

Dagens rødkledde (!) fra Tillerbyen fikk en god start på oppgjøret på Frøya, og hadde flere brukbare muligheter innledningsvis. Lasse Knutsens heading fra fem meter på et hjørnespark og Fredrik Schevigs skudd fra 20 meter var de største, men begge forsøkene gikk like utenfor målet.

Etter 17 minutter ble det jubel på Frøya Idrettspark, men det var ikke for gjestene. Tiller somlet bort ballen dypt inne på egen halvdel, Frøya straffet dem knallhardt og scorte kampens første mål fra åtte meter via Tiller-keeper Even Bergheim.

Frøya hadde et par gode sjanser etter dette, men Bergheim avverget det ene forsøket. I andre enden fikk Krister Malmo et par halvsjanser, men han skulle få sin revansje til slutt.

To minutter før pause hamret han inn utligningen på hel volley på Schevigs presise innlegg på bakre stolpe, og dermed var lagene like langt halvveis i oppgjøret.

Frøya med to raske

Frøya skrudde opp tempoet rett etter hvilen, og andre omgang var ikke mer enn ni minutter gammel da hjemmelaget gikk opp i en 2-1-ledelse etter at en lang bakromspasning endte med en frekk lobb over Bergheim og i mål.

Etter 62 minutter økte Frøya ledelsen til 3-1 med et strålende skudd i lengste kryss fra 25 meter, og skulle Tiller rakne nok en gang etter pause?

Nei da, for bortelaget ga aldri opp!

Kun tre minutter etter vertenes 3-1-scoring snappet Malmo opp et svakt tilbakespill, og lynvingen satte ballen kontant til side for keeper og i mål.

Malmos hattrick

Selv om Frøya fikk en ny stor mulighet rett etterpå da det smalt i tverrliggeren fra ti meter, var det så å si bare Tiller det handlet om resten av kampen.

Etter 71 minutter ble Marius Modalsli Torset revet over ende, og dommeren pekte på straffemerket. Midtstopper Daniel Halgunset var like klar som den skyfrie himmelen, og fikset utligning til 3-3.

Sju minutter før full tid var kampen snudd på hodet. Torset snappet opp et innlegg i feltet på bakerst i feltet, slo hardt, lavt inn tilbake, og der var Malmo på kloss hold som tappet inn 4-3 i favør Tiller.

Fem minutter senere fant Torset Stian Mathisen Myrbekk i bakrom, som enkelt satte ballen i mål til 5-3.

Dermed er Brage Rimols mannskap, som i dag fikk med seg Tillerbyen-trener Marius L. Larsen på benken, tilbake på vinnersporet, og går for en god avslutning på våren da de er vertskap for Røros lørdag 18. juni kl.13.00 på TOBB Arena.