J15: Tiller 0 - 2 Malvik

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jun 2016

TOBB ARENA (TILLER): J15s førstelag havnet tidlig bakpå, men det var ikke mye om å gjøre at poengene ble igjen på TOBB Arena.

De blåkledde fra Tillerbyen ville vise hva som bodde i dem denne fredagskvelden, og etter noen jevnspilte minutter, var det Malvik som tok initiativet med to scoringer med korte mellomrom.

Etter 20 minutter tok rødtrøyene ledelsen på en retur etter at Tiller-keeper Silje Strømsnes Kvingedal avverget det første skuddet, og seks minutter senere tuppet de inn 2-0 fra kloss hold.

Tiller kom bedre med mot slutten av første omgang, og fikk sin største sjanse på et hjørnespark rett før pause, da Inger Fiskå var millimetere unna å styre inn redusering.

I andre omgang fortsatte Tiller å ha store sjanser. Aurora Harsvik Alstads skudd fra høyre gikk like utenfor, og det samme med Ida Stiles' skuddforsøk fra 15 meter.

Malvik var farligst på hjørnespark, der kaptein Kaisa Øien Aune reddet på målstreken ved en anledning.

Kampen ebbet ut i et mulig ufortjent 2-0-tap for J15, som nå ser mot neste seriekamp borte mot Freidig lørdag 11. juni kl.12.00.

J15: Tiller IL 0 (0) - (2) 2 Malvik IL