J19: Tiller 0 - 2 Brønnøysund

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mai 2016

TOBB ARENA (TILLER): Tiller hadde sjansene, men ble dessverre et par år for unge da de møtte et sterkere Brønnøysund-lag i J19-NM søndag.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen inviterte til Norgesmesterskap-fest på TOBB Arena denne søndagen, og det var nylig friskmeldte Celine Kleiven Vevle som fikk kampens første sjanse etter ti minutter på et skuddforsøk fra 18 meter, men ballen trillet utenfor mål.

Ikke lenge etterpå fikk Victoria Sande Petersen to gode muligheter, først ved et skudd som gikk like utenfor, og deretter tvang hun frem en god redning av gjestenes keeper.

Brønnøysund var kvikke i det de foretok seg, og det gikk fort fremover da de fikk ballen. Etter 34 minutter ble det jubel for det gjestende laget og de mange tilreisende på tribunen, da et innlegg falt ned til en umarkert Brønnøysund-spiller som headet inn 0-1 fra ti meter.

Rett før pause ble ledelsen doblet. Bortelaget fant løpene i bakrom, og alene med Tiller-keeper Hedda Kolstad satte de ballen sikkert til side for sisteskansen og i mål.

Hit, men ikke lenger

Tiller måtte bare fortsette å prøve i andre omgang - det sto ikke akkurat på målsjansene.

Etter en jevn og tett åpning på de siste 45 minuttene, hadde gjestene flere skuddforsøk fra distanse som keeper Mayliss Fremo tok seg av, men det var Tiller som fikk omgangens første store sjanse etter 70 minutter. Ina Sofie Rokne gjorde et strålende forarbeid på høyresiden, fant Victoria Berge helt alene på bakerste stolpe, men skuddet gikk i bakken og inn til keeper fra kloss hold.

Ti minutter før full tid kunne Brønnøysund ha punktert kampen etter et godt innlegg fra venstre som endte med skudd fra ti meter, men forsøket gikk rett over mål.

Tiller ga et siste forsøk i sluttminuttene, der Marita Olsens raid mot bortelagets keeper endte til slutt med en blokkering, og Kristin Loraas Eirikssons skudd fra 22 meter gikk rett i klypene på keeper, men det ville seg ikke.

Brønnøysund vant til slutt 2-0 over Tiller, og vi ønsker dem lykke til i neste runde.

J19: Tiller IL 0 (0) - (2) 2 Brønnøysund IL