G19: Tiller 1 - 3 Charlottenlund

Postet av Marius L. Larsen den 25. Mai 2016

TOBB ARENA (TILLER): G19s førstelag tapte en jevnspilt kamp mot Charlottenlund tirsdag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen var i aksjon på TOBB Arena denne tirsdagskvelden, der juniorlaget skulle prøve å vinne sin tredje kamp for sesongen etter en særdeles god periode de siste par ukene.

Og det startet lovende. Etter ti minutter var Shkar Salih ikke mange centimetere unna da han satte ballen utenfor mål fra nært hold etter et godt forarbeid og innlegg av G16-spiller Roy Sneisen.

Sju minutter senere var ballen i nettmaskene, men det var gjestene som scorte. Litt klabb og babb på Tillers venstreside førte til at en av bortelagets spillere tuppet ballen forbi Tiller-keeper Tobias Løvø og i mål fra skrått hold.

Tillers angrepstrio fortsatte å skape trøbbel for gråtrøyene. Ikke lenge etter scoringen kunne Namo Zengana ha satt Shkar Salihs innlegg i mål fra ti meter, men forsøket gikk over.

Rett før pause hamret også Salih et skudd over mål fra samme distanse.

Kontringssterke motstandere

Andre omgang var ikke mer enn seks minutter gammel da CSK doblet ledelsen etter noen jevne åpningsminutter, men Tiller ga seg aldri.

Sindre Brå Hendens svært gode bakromspasning ble plukket opp av en løpskraftig Zengana som alene med keeper satte ballen sikkert i mål til 1-2 i det 67. spilleminutt.

Åtte minutter før full tid fikk Sneisen en glimrende mulighet til å utligne fra kloss hold, men forsøket gikk midt på keeper.

Charlottenlund kontret i motangrepet som fulgte, og slitne Tiller-spillere klarte ikke å fange opp gjestenes driblefant på venstresiden som vendte innover og satte inn 1-3 i nærmeste hjørne.

G19: Tiller IL 1 (0) - (1) 3 Charlottenlund SK