Tiller 3 - 1 Nardo 2

Postet av Marius L. Larsen den 22. Mai 2016

TOBB ARENA (TILLER): Seniorlaget leverte en kruttsterk andre omgang som førte til sesongens første seier søndag kveld.

Så glad blir man når man er på vei til å vinne årets første kamp. Bilde etter mål nummer to. Foto: Marius L. Larsen.

Brage Rimols mannskap har opplevd mye stang ut så langt i årets sesong, og det så ut til at det kunne gå feil vei også i kveld.

Hjemmelaget fikk kampens første mulighet etter 24 minutter da Krister Malmos forsøk alene med keeper ble reddet av sisteskansen, men så tok Nardo 2 over.

Ikke mange sekunder etterpå skjøt de like utenfor kryssfestet, før det ble jubel i det 28. spilleminutt. Et godt angrep endte med et lavt innlegg fra venstre som ble styrt i mål fra kloss hold.

Sju minutter før pause kunne de ha doblet ledelsen, men alene med Tiller-keeper Even Bergheim gikk skuddet hårfint utenfor mål.

Trommestikkende Schevig

Etter noen hvileminutter i andre omgang skulle Tiller ta fullstendig over kampen. Etter 61 minutter fant Kevin Karlsen Marius Modalsli Torset med en strålende bakromspasning, der sistnevnte spurtet forbi Nardo-backen og satte ballen iskaldt forbi keeper og i mål til 1-1.

Torset var nå i hundre med blant annet et brassesparkforsøk fra ti meter som gikk rett på keeper, og Preben Holm Aune hadde en ball like over mål fra 15 meter.

14 minutter før full tid eksploderte det på tribunen på TOBB Arena. Fredrik Schevigs strålende hjørnespark ble stusset i mål av Daniel Halgunset på første stolpe, og dermed hadde Tiller snudd kampen - og det ikke helt ufortjent heller!

Nardo 2 klarte aldri å true Bergheim i Tiller-buret nevneverdig, og Tiller valgte derfor å punktere kampen rett før overtid. Schevig løp og løp mot en utrusende keeper på hjørnet av 16-meteren, var først på ballen, fikk vendt seg mens keeper rygget mot mål og skrudde ballen over alle tilbakeløpende motspillere og rett i nettmaskene til 3-1.

Årets første seier er dermed et faktum, og nå kommer det mange flere!