J14: Tiller 4 - 2 Ottestad

Postet av Marius L. Larsen den 21. Mai 2016

TOBB ARENA (TILLER): J14 er videre i Adidas Cup (uoffisielt NM) etter en hårfin 4-2-seier over Ottestad.

De blåkledde fra Tillerbyen var ivrige etter å kopiere den solide seieren over Skreia i forrige gruppespillkamp, men de fikk et hinder å overkomme da gjestene fra Hedmark tok ledelsen etter bare 30 sekunder.

Men etter åtte minutter ble det balanse i regnskapet da Synne Bye-Andersens gode bakromsløp og deretter innlegg i feltet ble lekkert flikket i mål av Lise Finsrud fra kloss hold.

Tiller hadde mer å komme med, og selv om kaptein Andrea Sivertsen Broholm traff tverrliggeren, ble det ny blå jubel etter 17 minutter da Finsrud fant Vilde Winge Kristiansen på bakerste stolpe, som hamret inn 2-1 fra skrå vinkel.

Marie Methi kunne ha økt ledelsen få minutter senere, men forsøket fra 14 meter gikk like utenfor mål.

Broholm-dobbel etter massivt press

I stedet utlignet Ottestad fem minutter før pause. Et godt plassert frispark fra 22 meter havnet i lengste hjørne, og dermed var lagene like langt igjen.

Tiller brukte noen minutter på å komme i gang etter hvilen, men når de først begynte å finne hverandre, gikk det fort framover.

Finsrud traff stolpen etter 50 minutter, og ikke mange sekunder senere la hun inn til Broholm på tre meter, men utrolig nok traff forsøket midt på keeper.

Men etter 57 minutter fikk Tiller endelig betalt for det enorme presset mot Ottestads mål. Synne Aunehaugens skudd ble klinket i stolpen, Broholm plukket opp returen og fra fem meter satte hun inn 3-2.

To minutter senere la Broholm på til 4-2 fra lignende posisjon etter at et skudd ble halvveis blokkert i feltet.

Tiller har dermed vunnet to av to gruppespillkamper i Adidas Cup (uoffisielt NM), og er videre til sluttspillet etter sommerferien.

Den siste gruppespillkampen er mot Gausdal/Follebu på bortebane søndag 12. juni.

J14: Tiller IL 4 (2) - (2) 2 Ottestad IL