Postet av Marius L. Larsen den 11. Mai 2016

TOBB ARENA (TILLER): Herrelaget tapte en kamp som de etter sjansestatistikken burde ha vunnet mandag kveld.

Mobilfoto: Marius L. Larsen.

Blåtrøyene hadde ett mål foran dette oppgjøret; nemlig tre poeng.

Og det startet så bra for hjemmelaget. Etter 22 minutter kom Krister Malmo seg fri fra venstrekanten og fant Kevin Karlsen i feltet som litt heldig kranglet inn 1-0 for Tiller.

Dessverre holdt ikke ledelsen til pause. Før omgangen var over utlignet laget fra Brekkåsen på slurv i bakre rekker.

Mye nesten

Tiller gikk hardt ut i andre omgang, men både Marius Modalsli Torset og Stian Fossen Thanem misset store sjanser alene med Gimses keeper.

I stedet scorte gjestene ut av ingenting. To kjappe og enkle mål imot førte til at Tiller lå under 3-1, men Brage Rimols mannskap klarte aldri å svare.

Det ble til slutt et tap for det unge laget, som har en svært god anledning til å revansjere seg allerede på torsdag da de gjester Hitra.