J14: Tiller 5 - 0 Skreia

Postet av Marius L. Larsen den 5. Mai 2016

TOBB ARENA (TILLER): Tiller vant første gruppespillkamp i Adidas Cup over Skreia torsdag ettermiddag.

Tiller jubler over mål nummer fire. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen tok imot Skreia IL fra Østre Toten i det første oppgjøret i Adidas Cup, som er et uoffisielt Norgesmesterskap for denne klassen. Det er tre gruppespillkamper totalt før utslagsrundene begynner etter sommerferien.

I dag var det et heltent Tiller-lag som møtte opp på TOBB Arena. Hjemmelaget tok kommandoen fra første spark, og allerede etter 11 minutter smalt det i nettmaskene bak Skreias sisteskanse da Thale Hinsverk fikset 1-0.

Skreia hadde ikke så mye ballinnehav i starten, og anført av en svært opplagt kaptein i Andrea Sivertsen Broholm, skulle kampen nærmest bli punktert i andre omgang.

Fem for, null imot

Fra 14 meter sendte hun blåtrøyene i en 2-0-ledelse etter 29 minutter, og tretten minutter etter hvilen satte hun inn Tillers tredje mål for dagen fra skrått hold.

Etter 56 minutter hamret Marie Methi inn 4-0 på et godt slått hjørnespark av Mari Kristine Vik, før Hege Snåsøy Hovdahl fikk æren av å score kampens siste mål fem minutter før full tid da hun kom alene med keeper.

I sluttminuttene kunne det fort ha blitt flere mål - begge veier. Vilde Winge Kristiansens forsøk fra 18 meter ble godt reddet av Skreias keeper, mens Maria Harmens ofret både kropp og sjel da hun blokkerte et skudd i siste liten fra ti meter.

Helt bakerst sto Matilde Bolghaug, som reddet et hardt skudd fra skrått hold helt på tampen.

Tiller vant dermed 5-0 i første gruppespillkamp. Neste kamp er lørdag 21. mai kl.11.30 mot Ottestad. Denne kampen går også på TOBB Arena.

J14: Tiller IL 5 (2) - (0) 0 Skreia IL
1-0 Thale Hinsverk 11'
2-0 Andrea Sivertsen Broholm 29'
3-0 Andrea Sivertsen Broholm 48'
4-0 Marie Methi 56'
5-0 Hege Snåsøy Hovdahl 65'