Postet av Marius L. Larsen den 23. Apr 2016

HEGGØYA KUNSTGRAS (STORÅS): Herrelaget i 4. divisjon fikk sin utvilsomme revansje etter siste ukers hendelser på overtid borte mot Meldal fredag kveld.

Marius Torset sikret et fortjent poeng for Tiller borte mot Meldal. Bildet er fra en tidligere kamp. Foto: Marius L. Larsen.

Tillers eldste menn har opplevd noen tøffe uker i april. Sesongen ble innledet med et 6-1-tap for fjorårets 3. divisjonslag Kvik for to uker siden, før mandagens hjemmekamp mot Trønder-Lyn ble avlyst i siste liten og tapt på walkover på grunn av ikke-ferdigstilt lysanlegg på TOBB Arena.

Før møtet med Meldal fikk de også keeper Geir Robert Haltstrand skadet under oppvarmingen, slik at utespiller Frederik Vrzic - som dog har hatt flere tidligere kamper mellom stengene de seneste årene - tok på seg keeperhansker og ble keeper for (nok) en kveld.

Dog startet det ikke bra for gjestene fra Tillerbyen.

Blåtrøyene havnet under etter 12 minutter, og til tross for en god Tiller-periode etter hvert der Brage Rimols mannskap skapte flere store sjanser, var det hjemmelaget som gikk til pause med en stor 3-0-ledelse.

Fantastisk andre omgang ga endelig uttelling

Det var overraskende nok god stemning i Tiller-garderoben i pausen, og spillerne bestemte seg for å satse alt og litt til i jakten på årets første poeng.

Stian Mathisen Myrbekk fikset redusering etter 64 minutter da han skled inn Jørgen Olderviks lave innlegg, og disse to stresset keeper så mye at han spilte ballen rett til Fredrik Schevig som fra 30 meter lobbet inn 2-3 kvarteret før full tid.

Om ikke ting så ille nok ut fra før, så måtte angrepsspiller Preben Holm Aune ut på båre få minutter etterpå grunnet krampe i begge føtter.

Men Tiller ga seg aldri.

Fire minutter på overtid hamret Marius Modalsli Torset inn 3-3 på en nedfallsfrukt fra et hjørnespark, og et svært fortjent poeng ble med med nordover til Trondheim denne kvelden.

Neste 4. divisjonskamp er mot Byneset mandag 2. mai kl.20.00 på TOBB Arena.