Tiller 6 - 1 Vanvik

Postet av Marius L. Larsen den 10. Mar 2016

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Herrelaget i 4. divisjon fortsetter å vise hvor målet står etter torsdagens storseier over Vanvik i en treningskamp.

Tillers eldste menn har hatt en solid vinter både i prestasjoner og resultater. Mobilfoto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en pangstart på oppgjøret da Kevin Karlsen kriget inn 1-0 etter to minutter etter at Fredrik Schevigs corner ikke ble klarert.

Vanvik kom bedre med etter den tidlige scoringen, men de klarte ikke å true Tiller-keeper Geir Robert Haltstrand nevneverdig.

Rune Langørgen doblet ledelsen med en småfrekk lobb/chip fra 25 meter etter 20 minutter, og ikke lenge etterpå økte Jørgen Oldervik ledelsen til 3-0 etter en pasning fra Langørgen.

Oldervik hadde to nye store muligheter til å øke ledelsen ytterligere, men rett før pause reduserte Vanvik til 3-1 fra kloss hold etter et innlegg i feltet.

Måljagende angripere

Tidlig i andre omgang valgte Tiller å ødelegge all spenning i denne treningskampen.

Et flott samspill mellom angrepstrioen Oldervik, Karlsen og Langørgen førte til at sistnevnte fikset 4-1 to minutter etter sidebytte, og fem minutter senere la Oldervik på til 5-1 fra kloss hold etter en glimrende gjennombruddspasning fra Kim Horghagen.

Karlsen økte til 6-1 etter 58 minutter etter et godt samarbeid med Langørgen og Magnus Bleivik Wist.

16-årige Stian Thanem var svært nære ved å sende Tiller i syvende himmel kvarteret før full tid, men forsøket fra sju meter snek seg utenfor stolpen.

Med nok en stor seier i vinter, står dermed Brage Rimol & Geir Øyvind Sjømælings mannskap med fire seiere av fire mulige og en målforskjell på imponerende 19-4!

Neste treningskamp for seniorlaget er søndag 3. april kl.18.00 mot Vestbyen på Ørn Arena, som blir generalprøven til den nye sesongen i 4. divisjon avdeling 2.