Dobbelseier på Tempe

Postet av Marius L. Larsen den 21. Feb 2016

Lagene i 3.- og 4. divisjon vant begge treningskampene og scorte til sammen ti mål søndag ettermiddag.

Mobilfoto.

Det var duket for en sjelden dobbelkamp på Tempe kunstgress denne søndagen, der vårt herrelag i 4. divisjon skulle opp mot Eirik Utheims Rørvik, mens 3. divisjonslaget i samarbeidsklubben Tillerbyen FK møtte divisjonskollega Alvdal.

Brage Rimol og Geir Øyvind Sjømælings mannskap tok kommandoen fra start av i oppgjøret med Rørvik, der blåtrøyene overrasket også kanskje seg selv ved å lede 4-0 til pause.

Tidlig i andre omgang økte de ledelsen til 6-0 før rødtrøyene reduserte to ganger, men en solid 6-2-seier gjør at det nyorganiserte 4. divisjonslaget har fått en veldig god start på vinteren (1-0-seier over Sjetne i forrige treningskamp, red.anm.).

Også seier i kamp nummer to

Rett etter kampen mot Rørvik, skulle 3. divisjonslaget i aksjon mot Alvdal.

Etter en rolig åpning på kampen, der laget fra Nord-Østerdal var farlige på kontringer, tok de nåværende svarttrøyene mer over, og et selvmål på corner førte til 1-0-ledelse til Tillerbyen til pause.

En god Alvdal-keeper hindret flere scoringer de første 45 minuttene, men i andre omgang ble det større uttelling for begge lag.

Mål fra Jørn André Hugdal (corner), Erik Brækken (straffespark) og Niklas Iversen (åpent spill) samt et kontrings- og cornermål fra Alvdal gjorde at Tillerbyen vant 4-2.