Tiller 6 - 0 Bjørgan

Postet av Marius L. Larsen den 18. Okt 2015

TOBB ARENA (TILLER): A-laget avsluttet 2015-sesongen på strålende vis med 6-0-seier og 5. plass i 4. divisjon avdeling 1.

A-laget jubler over 5. plass i 4. divisjon avdeling 1. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkledde fra Tillerbyen åpnet med best med Ruben Rostilles heading på corner fra Kim Horghagen som gikk over mål fra upresset hold, men etter 12 minutter kunne førstnevnte juble.

På nok et hjørnespark flikket kaptein Alexander Sotberg Stian Knutsens innlegg til Rostille som banket ballen i mål fra kloss hold til 1-0, og tre minutter senere doblet Rostille ledelsen med en ny heading på nok et innlegg fra S. Knutsen.

Rett etter at Bjørgan fyrte av på hel volley fra 16 meter like utenfor, gikk det bedre for hjemmelaget. Et herlig innlegg fra Horghagen fant Torset på motsatt side i bakrom, holdt på å miste ballen, men Rostille flikket den tilbake til Torset som tuppet inn 3-0.

Mye nesten

I minuttene som fulgte hadde Tiller flere store muligheter. Rune Langørgens frispark fra 22 meter ble reddet av keeper, Daniel Halgunsets skudd fra corner snek seg like utenfor, Sotbergs heading fra ti meter gikk midt på keeper og S. Knutsens styring over mål.

Men Bjørgan var heller ikke ufarlige i det de foretok seg.

Rett før pause fikk de to gode målsjanser, først ved evigunge David Monkan som hamret fra 12 meter like utenfor mål, deretter på en styring fra kloss hold like over mål.

Holm Aune med suser

De drøyt 100 tilskuerne på TOBB Arena hadde ikke rukket å sette seg da Sotberg hamret inn 4-0 på et hjørnespark fra Horghagen som gikk gjennom alt og alle før kapteinen klinte til fra ti meter.

Etter 59 minutter økt Langørgen til 5-0 med høyrefoten fra 14 meter etter godt forarbeid på høyresiden fra blant annet Rostille.

Sindre Olufsen fikk to gode muligheter med korte mellomrom, men skuddet fra ti meter og forsøket alene med keeper ble begge reddet av sisteskansen.

Preben Holm Aune sto for kanskje dagens fineste scoring med et spesielt skudd fra hjørnet av 16-meteren vakkert i lengste kryss til 6-0 med kvarteret igjen å spille.

Markus Hilsen kunne ha økt ledelsen ytterligere noen minutter senere, men fra halvannen meter havnet plasseringsskuddet utrolig nok over mål!

Tillers 6-0-seier betyr at det ble en sterk 5. plass for våre beste menn, samt en mulig NM-kvalifisering neste år!

PS! G16-spillerne Sander Schjefstad og Didrik Østlyng Tingstad og G19-keeper Kristoffer Nisja fikk i dag sin A-lagsdebut i andre omgang!