G14: Tiller 2 8 - 9 Gimse

Postet av Marius L. Larsen den 17. Okt 2015

TOBB ARENA (TILLER): G14s andrelag tapte semifinalen i Kretsens pokal for Gimse i en svært målrik kamp lørdag ettermiddag.

Roy Sneisen (nr. 10) scorte fem av Tiller 2s åtte mål, men det holdt utrolig nok ikke til seier. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en drømmestart på oppgjøret med 3-0 etter underkant av sju minutter, der to mål av Roy Sneisen og ett av Sebastian Eggen sørget for en komfortabel ledelse.

Tobias Aavik økte til 4-0 etter 18 minutter, og selv om Gimse reduserte rett etterpå, sørget Aavik for at Tiller ledet 5-1 etter tre minutter senere.

Men Gimse var ikke ferdige med kampen av den grunn. To raske reduseringer førte dem nærmere, og fem minutter før pause reduserte de til 5-4 på straffespark.

Kun et stangskudd på overtid av første omgang hindret gjestene i å få en fortjent utligning.

Sneisen skapte spenning, men Gimse svarte umiddelbart

Andre omgang startet like ille som den første sluttet for Tiller. Omgangen er ikke mer enn tre minutter gammel da Gimse har snudd kampen til 5-6, og etter 42 minutter økte de ledelsen til 5-7.

Roy Sneisen skapte nye håp med henholdsvis sine 6-7- og 7-8-scoringer, men åtte minutter før full tid satte Gimse inn 7-9 alene med keeper.

Sneisen reduserte med sitt femte mål for dagen til 8-9 to minutter senere, men Tiller klarte aldri å utligne Gimses ledelse.

Tiller 2 tapte dermed semifinalen i Kretsens pokal 9-8 for Gimse denne lørdagen, og er ute av sluttspillet.

G14: Tiller IL 2 8 (5) - (4) 9 Gimse IL
1-0 Roy Sneisen 2'
2-0 Roy Sneisen 4'
3-0 Sebastian Eggen 7'
4-0 Tobias Aavik 18'