Vuku 2 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 11. Okt 2015

ELMAN STADION (VUKU): A-laget viste fantastisk laginnsats i oppgjøret med Vuku, og sikret ett poeng i en kamp der begge lag kunne ha stukket av med alle tre.

Ruben Rostille (i duell) leverte en strålende kamp med både scoring og mange involveringer. Foto: Marius L. Larsen.
Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen åpnet friskest og la press på hjemmelaget, og etter sju minutter fikk gjestene tre-fire sjanser på ett og samme innlegg fra venstre, der Morten Torset satte ballen i tverrligger, og Rune Langørgen, Ruben Rostille og Sindre Olufsen klarte ikke å få ballen mot mål.

I stedet kontret vertene, og en lang ball i bakrom endte med et innlegg i feltet der en Vuku-spiller stanget inn 1-0.

Men Tiller satte seg ikke ned av den grunn. Olufsen var svært nære ved å utligne etter 21 minutter da han passerte backen og skjærte innover, men skuddet gikk like utenfor kryssfestet.

Tre minutter senere ble det bortejubel, da Torset headet ned et innkast fra Kim Horghagen til Lasse Knutsen, og fra 16 meter hamret han til via keeper og i mål til 1-1.

Produktive Tiller

Tiller var fryktelig gode i minuttene mot pause.

Etter en halvtime ble Morten Torset avblåst for offside da han headet ballen i mål etter rene 60-talls-England-stil uten at ballen var i bakken med femmeter fra Tiller-keeper Fredrik Røstvold, stuss fra både Langørgen og Olufsen til nevnte Torset.

Oppskriften var like god par minutter senere, men Torsets skudd fra 20 meter gikk et par meter over mål.

Tre minutter før pause gjør Rostille alt av forarbeidet da han serverer en fullstendig umarkert Langørgen på ti meter, men skuddet gikk dessverre godt over mål.

Store sjanser begge veier

Tiller startet også andre omgang best, og den var ikke mer enn fem minutter gammel da Rostille kranglet med seg ballen i feltet, og fra 15 meter klinket han til via en motspiller og i mål til 1-2 favør gjestene.

Stian Knutsen var svært nære ved å øke ledelsen fem minutter senere, men forsøket fra skrått hold gikk like utenfor lengste stolpe.

Tiller fikk derimot nok å henge fingrene i den siste halvdelen av omgangen. Røstvold reddet Tiller med en flott benparade fra kloss hold, og Horghagen avverget et farlig innlegg på bakerste stolpe.

Men seks minutter før slutt klarte ikke Tiller å holde unna, da hjemmelaget utlignet på en heading fra nært hold og kjørte på for å score vinnermålet helt på tampen.

L. Knutsen ble en reddende engel to minutter på overtid da han avverget mesterlig på streken, og nærmere kom ingen av lagene.

Det endte dermed 2-2 mellom Vuku og Tiller, og med dette poenget er Tiller fortsatt på 5. plass på tabellen med én serierunde igjen.

Årets siste A-lagskamp er søndag 18. oktober kl.14.00 mot Bjørgan på TOBB Arena.