J16: Tiller 5 - 1 Byåsen

Postet av Marius L. Larsen den 30. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): J16-laget avsluttet årets utendørssesong med stil og gulljubel etter å ha beseiret sølvplasserte Byåsen 5-1 onsdag kveld.

Sara Bye-Andersen (t.v.) og Victoria Berge jubler etter førstnevntes åpningsmål. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen startet kampen like bra som gullkonfettien under innmarsjen, da Victoria Sande Petersen skjøt like over mål fra 14 meter etter tre minutter.

Etter knapt ti minutter ble det jubel for hjemmetilskuerne. Sara Bye-Andersen fosset nedover høyresiden, skjærte innover i banen og sendte Tiller i føringen med et smart skudd forbi keeper.

Byåsen utlignet imidlertid til 1-1 på et flott angrep sju minutter senere, men derfra og ut var det Tiller det handlet om.

Flotte scoringer

Dagens kaptein Celine Kleiven Vevle hamret til fra 20 meter rett i mål til 2-1 etter 28 minutter, og ikke mer enn fem minutter senere la Tiril Olsen på til 3-1 etter flott forarbeid av Sande Petersen og Victoria Berge.

Andre omgang startet med et herlig raid fra livlige Sande Petersen, men skuddet fra 18 meter strøk stolpen.

Etter 52 minutter økte T. Olsen ledelsen til 4-1 på et flott hodestøt på Laura Gashis sedvanlig presise hjørnespark, og sistnevnte ville ikke være noe dårligere seks minutter før full tid da hun på mesterlig vis sendte et frispark fra 22 meter rett i mål.

Tiller var nærmere 6-1 enn Byåsen var redusering, men det ble med 5-1 og tre nye Tiller-poeng i utesesongens siste seriekamp!

J16: Tiller IL 5 (3) - (1) 1 Byåsen IL
1-0 Sara Bye-Andersen 10'