J16: Tynset 0 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2015

NYTRØMOEN KUNSTGRAS (TYNSET): Tiller ble Trøndelags beste J16-lag på Tynset!

Det var spente Tiller-spillere som startet oppgjøret mot Tynset onsdag kveld, og blåtrøyene virket nervøse i åpningsminuttene.

Gjestene tok over kampen etter hvert som minuttene gikk, og de hadde flust av sjanser i første omgang.

Etter sju minutter hamret Sara Bye-Andersen et forsøk på hel volley i nettveggen, før Victoria Sande Petersen fikk to forsøk som keeper reddet. Andrea Holm Aune og Victoria Berge hadde deretter et skudd hver midt på keeper.

Sande Petersen sendte Tiller i føringen

Man trodde kanskje ikke at man skulle komme nærmere da Sande Petersen gjorde det meste selv, men skjøt i nettveggen fire minutter før pause.

Men heldigvis fikk Tiller et lite pusterom rett før fløytesignalet. Et godt slått frispark fra Laura Gashi fant pannebrasken til Holm Aune som stanget ballen kontant i tverrliggeren og ut, der Sande Petersen snappet ballen, rundet en Tynset-midtstopper før hun satte inn 1-0 favør Tiller fra 12 meter.

Satte flere sjanser

I andre omgang hadde Tiller full kontroll på det meste, og omgangen var ikke mer enn fire minutter gammel da Thea Bøe Mortensens skudd måtte Tynsets sisteskanse gi retur på som Holm Aune var først på og tuppet inn 0-2 fra kloss hold.

Tiller fortsatte sjansesløseriet helt til det 70. spilleminutt. Kaptein Tonje Gravdal hadde fått nok av skudd som enten traff keeper eller utenfor stengene, så fra 20 meter slo hun til med et halvvolleyskudd med venstrefoten i nærmeste hjørne til 0-3.

Fire minutter senere fastsatte Laura Gashi sluttresultatet til 0-4 med et lekkert innsideskudd fra 22 meter i krysset!

Med denne sterke seieren vinner Tiller BDO-serien J16 (0. divisjon) 2015!!!

J16: Tynset IF 0 (0) - (1) 4 Tiller IL

0-1 Victoria Sande Petersen 39'
0-2 Andrea Holm Aune 44'
0-3 Tonje Gravdal 70'
0-4 Laura Gashi 74'