G16: Tiller 1 - 4 Freidig

Postet av Marius L. Larsen den 23. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): Tillerbyens beste guttespillere ble hardt straffet for sitt sjansesløseri i første omgang.

Øyvind Ringseth (nr. 4) scorte Tillers eneste mål. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk en tøff start på oppgjøret med avdelingens soleklare serieleder Freidig denne tirsdagskvelden.

Allerede før fire minutter var spilt tok gjestene fra Eberg ledelsen på en lobb over Tiller-keeper Eirik Alstad, men Tiller klarte ikke helt å riste av seg sjokkåpningen.

Etter 13 minutter doblet Freidig ledelsen alene med Alstad, før de gul- og rødstripede økte til 0-3 etter at et hjørnespark ble headet i mål fra kloss hold.

Sjansesløseri kostet

Men Tiller ga seg aldri. De skapte sjanse etter sjanse, men klarte aldri å treffe innenfor nettmaskene før pause.

Først var Markus Hilsen frempå alene med keeper, men sisteskansen reddet. Deretter traff Vegard Eidet godt fra skrått hold, men igjen var keeperen på plass.

Etter 24 minutter headet Hilsen like over tverrliggeren på et hjørnespark, og ikke lenge etterpå reddet Freidigs målvakt Sindre Olufsens forsøk fra kloss hold.

Hilsen fyrte av fra distanse ni minutter før pause, men forsøket gikk en drøy meter utenfor. Rett før fløytesignalet gikk kontret Freidig og traff stolpen

Ringseth reduserte

Andre omgang fikk blandet åpning med et godt Freidig-press og et litt mer tilbaketrukket Tiller-lag, der bortelaget gikk opp til en 4-0-ledelse etter 55 minutter.

Under ett minutt senere reduserte Øyvind Ringseth på en flott scoring til 1-4, men Tiller klarte aldri å komme nærmere denne kvelden.

Det endte til slutt med et 1-4-tap for Freidig.

G16: Tiller IL 1 (0) - (3) 4 SPK Freidig