Tiller 1 - 1 Byneset

Postet av Marius L. Larsen den 19. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): A-laget hadde full kontroll på Byneset, men mistet to poeng på overtid.

Det ville seg ikke for A-laget på denne regntunge lørdagen. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.
De blåkledde fra Tillerbyen opplevde et offensivt Byneset-lag fra start av på en søkkvåt TOBB Arena-matte, og før tre minutter var spilt traff gjestene fra Rye stolpen på et langskudd.

Tillers første store sjanse kom etter et kvarter, der Ruben Rostille gjorde grovjobben, fyrte av et skudd som keeper måtte gi retur på, men Morten Modalsli Torset klarte ikke å krangle inn returen fra kloss hold.

De store sjansene uteble i mange minutter, helt til nok en gang en livlig Rostille med et skudd som keeper ga retur på, og der var toppscorer Rune Langørgen som sendte inn 1-0 til Tiller.

Klarte ikke å doble ledelsen

Rett etter hvilen headet kaptein Alexander Sotberg midt på keeper på et godt slått frispark fra Stian Knutsen, og sistnevnte kom i fokus igjen etter 54 minutter, da Torsets innlegg fant Knutsen på bakre stolpe, men skuddforsøket havnet i nettveggen fra skrått hold.

Tiller-keeper Fredrik Røstvold måtte i en sjelden aksjon få minutter senere, da han reddet glimrende på et skudd fra hjørnet av 16-meteren.

Tredje straffemiss på rad - utligning på overtid

Etter 75 minutter ble Rostille felt av Bynesets keeper, og dommeren pekte på straffemerket. Men for tredje gang på rad misset den ellers så sikre Langørgen.

Fem minutter senere klarte hverken Langørgen eller Torset å krangle inn 2-0 fra kloss hold på et frispark, og på den påfølgende corneren headet Torset like over mål.

Men to minutter på overtid kom målet som ikke skulle komme. Byneset var på ferde, og en ball mot Tiller-keeper Fredrik Røstvold endte med at Stian Mathisen Myrbekk ble dyttet rett inn i keeperen, ballen ble fri og gjestene utlignet i det tomme buret.

Dermed ble det to tapte poeng for blåtrøyene, som nå har frihelg neste uke og skal ikke spille kamp før lørdag 3. oktober hjemme mot Vanvik.