Tiller 7 - 4 Fram

Postet av Marius L. Larsen den 5. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): A-laget leverte en strålende første omgang, men scorte fire mål i den andre til tross for mye slurv bakover i banen.

Stian Knutsen (t.v) og Magnus Bleivik Wist (t.h.) jubler etter Sotbergs åpningsmål. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.
Hjemmelaget startet på best tenkelig måtte etter 11 minutter. Kaptein Alexander Sotberg fosserte framover og hamret inn 1-0 fra 25 meter.

14 minutter senere doblet Jørgen Oldervik ledelsen med en herlig lobb over en utrusende keeper etter en strålende pasning fra Rune Langørgen, og etter 31 minutter la Langørgen selv på til 3-0 etter et godt innlegg fra Oddvar Ystgaard.

En strålende gjennomført første omgang med godt angrepsspill ga mer selvtillit i andre omgang, men det startet på verst tenkelig vis.

Fram farlig frampå

Andre omgang var ikke mer enn to minutter gammel da Fram reduserte på et hodestøt på et hjørnespark, men få minutter senere kunne Arne Julius Berdal øke ledelsen igjen, men fra kloss hold reddet Frams sisteskanse mesterlig.

Etter 60 minutter kom imidlertid 4-1-scoringen. Oldervik var først frampå på en retur fra keeper etter Langørgens frispark, og ballen trillet så vidt over mållinjen.

Tre minutter senere reduserte Fram nok en gang, denne gang på et straffespark, og ikke lenge etterpå reddet Tiller-keeper Fredrik Røstvold vertene etter en Fram-angriper kom alene med ham.

Fire straffespark

Martin Vårhus Thrana fant en bakromsløpende Oldervik med en strålende pasning i det 77. spilleminutt, som sendte Tiller i en 5-2-ledelse, men nok en gang reduserte Fram nesten umiddelbart på nok et straffespark.

Rett etterpå traff Langørgen stolpen på et skudd fra 16 meter, men angriperen satte inn 6-3 på et straffespark få minutter senere.

Fram ga seg aldri, og reduserte for fjerde gang i kampen på en god overgang fem minutter før full tid.

Fire minutter på overtid fastsatte Langørgen sluttresultatet til 7-4 på egen retur fra straffespark - det fjerde totalt i kampen.