J14: Tiller 1 - 1 Vestbyen

Postet av Marius L. Larsen den 4. Sep 2015

TOBB ARENA (TILLER): J14s førstelag styrte det meste mot Vestbyen, men traff ikke nettmaskene før langt ut i andre omgang.

Tiril Olsen kom på scoringslista mot Vestbyen. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen tok kommandoen fra start i dette solfylte oppgjøret på TOBB Arena denne torsdagskvelden.

Etter et kvarter spilt kom Tiril Olsen alene med keeper, men Vestbyens sisteskanse var med på notene.

Ikke lenge etterpå rullet Tiller opp et flott angrep på venstresiden, men igjen ble det bare nesten for T. Olsen og hjemmelaget.

Ti minutter før pause var Martine Sivertsen Hilsen nære ved å sette inn kampens første scoring, men fra nærmest åpent mål gikk skuddet dessverre utenfor.

Utligning og store sjanser

Andre omgang var ikke mer enn fire minutter gammel da gjestene fra Trondheim vest tok ledelsen etter klabb og babb i Tillers målgård.

Tiller tok tak i oppgjøret etter scoringen, og fortsatte med å skape flere store målsjanser. Dette betalte endelig seg kvarteret før full tid, da T. Olsen utlignet til 1-1 etter et godt gjennomspill av Ylva Småvik Sagøy.

Begge lag hadde sine muligheter i sluttminuttene, der vertene var helt klart nærmest, men lagene måtte nøye seg med ett poeng hver.

J14: Tiller IL 1 (0) - (0) 1 Vestbyen IL