G14: Strindheim 0 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 1. Sep 2015

STRINDHEIM KUNSTGRESS (LEANGEN): G14s førstelag avgjorde kampen rett før slutt i en jevn og hard batalje med Strindheim tirsdag kveld.

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen opplevde et Strindheim-lag som var hakket hvassere i åpningsminuttene, men det var gjestene som fikk den første store sjansen etter 16 minutter. Et frispark fra venstre endte med at vertenes keeper fikk reddet så vidt nede til sitt høyre hjørne.

Tre minutter senere smalt det i stolpen fra Roy Sneisen etter en god pasning fra André Lien, før Tobias Aavik skjøt utenfor alene med keeper ikke lenge etterpå.

Seks minutter ut i andre omgang satte William Gjelsvik Tiller ballen i mål med hodet, men fortvilende Tiller-spillere måtte oppleve at dommeren blåste for offside i forkant.

Olufsen ble låsesmed

Samme mann var frempå like etterpå, men alene med Strindheims sisteskanse var det sistnevnte som jublet sist.

Tiller kjørte kampen mot slutten, og etter 60 minutter gjorde Aavik et glimrende forarbeid som førte til at Markus Sitouze Danielsen sendte ballen i nettveggen fra skrått hold.

To minutter senere kom plutselig Aavik og Sneisen alene med keeper, men sistnevntes scoring ble korrekt avblåst for offside.

Men så, etter 69 spilte minutter, fant Fredrik Olufsen en åpning i hjemmelagets forsvar med en særdeles god bakromspasning, der Sneisen tok med seg ballen, rundet keeper og satte den i det åpne buret til 0-1.

Tiller kunne dermed slippe jubelen løs etter sin andre strake seier i høstsesongen.

G14: Strindheim IL 0 (0) - (0) 1 Tiller IL

0-1 Roy Sneisen 69'