J16: Verdal 1 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 31. Aug 2015

VERDAL GRESS (VERDAL): Tiller tok tilbake tabelltoppen etter utsattkampen mot Verdal, men fikk tøff motstand fra nordtrønderne.

J16-laget fosser videre i 0. divisjon. Bildet er tatt ved motsatt oppgjør på daværende Tonstad kunstgress. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen reiste i god tro til denne gresskampen på Verdal på den siste offisielle sommerdagen, og det ble bortejubel allerede etter ni minutter da Andrea Holm Aune satte inn 0-1 og kampens første mål.

Kun fem minutter senere utlignet jumboplasserte Verdal til 1-1, og Tiller skulle oppleve en tøff første omgang der det var sjanser til begge lag, men ingen flere scoringer.

Få minutter etter sidebytte sendte Victoria Sande Petersen Tiller tilbake i ledelsen, og etter 54 minutter var samme person på ferde igjen da hun la på til 1-3.

Helt på tampen fastsatte Emma Bergem sluttresultatet til 1-4 favør Tiller, som dermed tok tilbake tabelltoppen foran Byåsen.

Allerede på onsdag er det ny seriekamp for Tillers eldste jentelag, da Utleira kommer på besøk til TOBB Arena kl.20.00.

J16: Verdal IL 1 (1) - (1) 4 Tiller IL
0-1 Andrea Holm Aune 9'