G19: Tiller 1 - 2 Oppdal

Postet av Marius L. Larsen den 28. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): Juniorlaget feilet med å sette ballen i mål på sine sjanser i et spennende regnværsoppgjør med Oppdal fredag kveld.

Shkar Salih scorte Tillers mål mot Oppdal. Foto: Marius L. Larsen.
Tillerbyens beste juniorspillere fikk dessverre oppleve at gjestene fra Oppdal tok ledelsen før fem minutter var spilt på et godt satt frispark fra 20 meter, men Tiller svarte med en gang.

Kun to minutter senere var Shkar Salih frempå og utlignet til 1-1 fra kloss hold.

Det var Oppdal som hadde ballen mest i første omgang, mens Tiller var svært giftige på overganger. Begge lag hadde sine skuddmuligheter, men det var ikke før i det 38. minutt at det ble ny scoring.

Plutselig var grønntrøyene alene gjennom, og mot Tiller-keeper Mir Saleh satte de inn 1-2 høyt i mål.

Vanskeligere med ti mann

Etter hvilen var det også Oppdal som kom best i gang med flere nestensjanser, mens Tiller fikk det ikke helt til å stemme fremover.

Allikevel hadde begge lagene sine muligheter til ytterligere scoringer, og det skulle bli veldig hawaii-fotball den siste halvtimen etter Namo Zengana fikk marsjordre fra hoveddommeren.

En god Kristoffer Nisja i Tiller-buret hindret punktering av kampen, mens dødballene til hjemmelaget ble for dårlig utnyttet.

Oppdal cruiset dermed inn til en 2-1-seier over Tiller denne fredagskvelden.

G19: Tiller IL 1 (1) - (2) 2 Oppdal IL