G14: Tiller 5 - 2 Nidelv

Postet av Marius L. Larsen den 28. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): G14s førstelag slo Nidelv med god margin til slutt, men det var langt fra en enkel kamp for våre gutter.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en skikkelig kalddusj i et varierende sensommervær denne fredagskvelden, da gjestene fra Tempe satte inn 0-1 etter fire minutter.

Men Tiller ga seg ikke. Etter en dobbelsjanse fra Fredrik Olufsen som Nidelvs keeper reddet og et offsidemål fra André Lien, ble det endelig jubel etter ti minutter, da Roy Sneisen utlignet til 1-1 etter å ha rundet keeper.

Dette skulle bli starten på noen hektiske minutter. Det tok ikke mange sekunder før Nidelv tok tilbake ledelsen på en heading på et frispark, før Sneisen skudd fra 15 meter fant nettmaskene til en ny utligning og 2-2.

Jonathan Smerkerud Frønes fullførte snuoperasjonen før 14 minutter var spilt med sitt fantastiske skudd fra 20 meter i lengste kryss til 3-2.

Tiller straffet Nidelv

Nidelv kunne ha kommet ajour fra straffemerket fem minutter før pause, men forsøket fra elleve meter gikk høyt over mål.

I andre omgang vippet kampen frem og tilbake, der bortelaget hadde de klart største mulighetene, men ingen av forsøkene ville innenfor stengene.

I stedet valgte Tiller og Sneisen å straffe dem med ny scoring alene med keeper etter 58 minutter, før Tobias Aavik fastsatte sluttresultatet til 5-2 rett før slutt.

G14: Tiller IL 5 (3) - (2) 2 Nidelv IL