Tiller 4 - 0 Innherred

Postet av Marius L. Larsen den 22. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): A-laget fortsatte sin gode form i 4. divisjon avdeling 1 med å kjøre over Innherred lørdag ettermiddag.

Rune Langørgen (t.v.) og Morten Torset jubler over tre poeng til Tiller. Begge foto: Martin Vårhus Thrana.

De blåkledde fra Tillerbyen fortsatte fra andre omgangen mot Levanger 2, og virket å ha kontroll på sine motstandere i åpningsminuttene.

Etter ti minutter ble det jubel for hjemmelaget. Tiller rullet opp på høyresiden, og til slutt fant Jørgen Oldervik Rune Langørgen alene med keeper, og sistnevnte satte ballen i mål via sisteskansen.

Tiller fortsatte å produsere store målsjanser etter tidvis svært godt angrepsspill. Oldervik og Ruben Rostille hadde sine skuddforsøk både på og utenfor mål, mens Langørgen ble også avvinket for offside i det han satte en retur fra keeper i mål.

Pangstart på andre omgang

I andre omgang bestemte Tiller seg for være mer konsentrert i avslutningsfasen, og gjett om pausepraten holdt ord!

Omgangen var ikke mer enn to minutter gammel da Langørgen snappet opp en feilpasning i Innherreds forsvarsrekke, og fikk en enkel oppgave med å sette inn 2-0 i det tomme buret.

Rett etterpå stormet Tiller i et nytt angrep, der Morten Torsets gode innlegg fra høyre ble stusset videre av Lasse Knutsen før Oldervik stanget inn 3-0 fra kloss hold.

Kunne ha blitt mer

Og før 50 minutter var spilt ble Langørgen meid ned på sju meter av gjestenes sisteskanse, og etter en prat med assistentdommeren, pekte hoveddommeren på straffemerket og ga keeperen rødt kort.

Langørgen tok straffesparket selv, som alltid ender med scoring - dermed 4-0 og kampen var i realiteten punktert.

Innherred slet med å skape de store truslene mot et Tiller-lag som etter hvert byttet inn hele benken, mens hjemmelaget hadde flere brukbare sjanser.

Headinger fra blant annet Stian Mathisen Myrbekk og Langørgen samt et skuddforsøk fra ti meter fra kaptein Alexander Sotberg ville ikke innenfor nettmaskene.

Dermed endte det med en sterk 4-0-seier for Tiller, som nå er kun fem poeng bak dagens motstander Innherred.

PS! Erlend Blengsli (18) fikk sin A-lagsdebut i dag!

PPS! Dagens tilskuertall (47) er det laveste på de siste to årene. Toppidrettsveka, Premier League og hyttevær for ta sin del av skylden...