G19: Kattem 2 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 21. Aug 2015

ÅSHEIM KUNSTGRESS (HEIMDAL): Juniorlaget feilet å holde på ledelsen i andre omgang i oppgjøret med Kattem torsdag kveld.

Shkar Salih og resten av juniorlaget tapte for Kattem. Bildet fra forrige kamp. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.
Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen opplevde en jevnspilt første omgang med svært få sjanser, selv om Martin Vårhus Thrana og en Kattem-spiller hadde et frispark hver i tverrliggeren mot slutten av omgangen.

Det var tydelig at dette lokaloppgjøret hadde sin betydning.

Ti minutter ut i andre omgang kom kampens første mål, og dét til gjestene fra Tillerbyen. Magnus Henriksens strålende pasning fant Markus Hilsen alene med keeper, og 15-åringen satte inn 1-0 favør bortelaget.

Kattem tok over

Kattem kom bedre med noen minutter etter målet, og en av vertenes spillere dro fram et soloraid ved å drible flere Tiller-spillere før han satte ballen i mål til 1-1 etter 65 minutter.

Hjemmelaget kjørte kampen i minuttene som fulgte, og var svært nære ved å ta ledelsen etter flere store muligheter, så det var ikke ufortjent at dette nettopp skjedde ti minutter før slutt, da Tiller mistet ballen på vei fremover og Kattem kontret gjestene i senk.

Tiller prøvde å komme med en sluttspurt og jaget utligning med mange mann framover, men mot et hardtkjempende forsvar, klarte aldri Tiller å få med seg poeng fra Åsheim denne kvelden.

G19: Kattem IL FK 2 (0) - (0) 1 Tiller IL
0-1 Markus Hilsen 55'