G14: Tiller 2 - 3 Verdal

Postet av Marius L. Larsen den 15. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): G14s førstelag klarte nesten å utligne Verdals tidlige 3-0-ledelse i åpningskampen i høstsesongen.

De blåkledde fra Tillerbyen spilte jevnt med nordtrønderne i åpningsminuttene, uten at noen av lagene skapte noen farligheter.

Etter 20 minutter satte Verdal inn kampens første mål. Gjestenes angriper løp fra alt og alle i Tillers bakre rekker og scorte sikkert alene med Tiller-keeper Sebastian Eggen.

Ikke lenge etterpå gjorde Roy Sneisen forarbeidet og André Lien satte ballen i mål, men kun til egen fortvilelse ettersom dommeren blåste for offside.

Tre minutter før pause økte Verdal ledelsen til 2-0 på straffespark.

Aavik-suser ga håp om poeng

Sneisen avsluttet første omgang med et skudd i tverrligger, og startet andre omgang ved å være svært nære scoring nok en gang. Alene med keeper klinte han til, men skuddet ble reddet av Verdals sisteskanse.

Like etterpå fikk Verdal en samme situasjon som Tiller, men de satte ballen nok en gang i mål til 0-3.

Etter 57 minutter reduserte Sneisen til 1-3 etter en retur fra keeper til stor jubel blant de mange oppmøte på tribunen, og åtte minutter senere smalt det fra Tobias Aavik som hamret inn 2-3 på et knallhardt frispark fra 20 meter.

Tiller jaktet utligningsmålet i sluttminuttene, men et godt organisert Verdal-lag hindret Tiller i å få med seg poeng på høstsesongens åpningsdag.

G14: Tiller IL 2 (0) - (2) 3 Verdal IL