G16: Tiller 2 - 4 Byåsen

Postet av Marius L. Larsen den 12. Aug 2015

TOBB ARENA (TILLER): G16 hadde både gode og mindre gode perioder i treningskampen mot Byåsen onsdag kveld.

De blåkledde fra Tillerbyen kunne fort ha havnet under rett etter avspark, men en dobbelredning fra Joakim Berg Vårhus hindret Byåsen-scoring.

I stedet ble det jubel for hjemmelaget før tre minutter var spilt. En lang ball fant Sindre Olufsen i bakrom som passerte Byåsens siste forsvarer og satte ballen til side for keeper og i mål til 1-0.

Tre minutter senere var lagene like langt da et skudd fra 18 meter gikk i mål via Berg Vårhus, og rødtrøyene tok ledelsen etter 36 minutter på et skudd i nærmeste hjørne.

Like etterpå hamret Øyvind Ringseth til fra 15 meter, keeper måtte gi retur, og der var Olufsen igjen som satte inn 2-2 fra kloss hold.

Byåsen hvassere etter pause

En jevn første omgang med mange mål ga en litt mer stillingskrig i den andre omgangen, der gjestene fra Trondheim vest var mest våken etter hvilen.

Halvveis ut i omgangen var det slettes ikke ufortjent at Byåsen igjen tok ledelsen 3-2, og selv om Tiller hadde noen halvsjanser helt på tampen, var det de besøkende som punkterte kampen.

To minutter før full tid stanget de inn 4-2 bak Eirik Alstad på et godt slått hjørnespark, noe som ble sluttresultatet.

G16: Tiller IL 2 (2) - (2) 4 Byåsen IL
1-0 Sindre Olufsen 3'