Klæbu 6 - 3 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 22. Jun 2015

SØRBORGEN KUNSTGRESS (KLÆBU): Tillers nest beste tapte nok en gang etter en tidvis svak fotballkamp søndag kveld.

Det ble en ny tung kveld i 6. divisjon for det unge Tiller 2-laget. Mobilfoto: Marius L. Larsen.

Kampen var ikke mer enn litt over ett minutt gammel da et snodig frispark ble sleivet i feltet der Johannes Bergh var uheldig og headet ballen i eget mål – en verst tenkelig start for blåtrøyene.

Men Tiller 2 ga seg ikke. Utover i omgangen skapte de en hel horde av sjanser. Først var Namo Zengana mutters alene med keeper, men skuddet gikk rett på Klæbus sisteskanse. Deretter traff Kim Horghagen godt fra 20 meter, men forsøket strøk stolperoten og havnet utenfor mål.

Ikke lenge etterpå hamret Zengana til på hel volley, men nok en gang sto keeperen i veien og reddet glimrende nede i hjørnet.

Magnus Henriksen fikk også en god mulighet ti minutter før pause, men skuddet fra 16 meter gikk rett over tverrligger.

Mot spillets gang doblet Klæbu ledelsen på et hjørnespark fem minutter senere, og rett før pausesignalet økte hjemmelaget til 3-0.

Reduseringer førte til nye baklengsmål

Kampbildet skulle bølge noe veldig i starten av andre omgang. Først styrte Stian Mathisen Myrbekk ballen i mål på et godt innlegg fra Horghagen, men rett etter avspark satte Klæbu inn 4-1 på åpent mål.

Jørgen Oldervik reduserte på nytt til 4-2 etter 55 minutter med et noe spesielt skuddforsøk fra 14 meter som spratt i mål, men knapt to minutter senere sto Tiller 2-forsvaret og sov da Klæbu rundet keeper Kristoffer Nisja og tok tilbake tremålsledelsen til 5-2.

Tolv minutter før full tid hamret Myrbekk inn en ny redusering etter et godt forarbeid av Oddvar Ystgaard, men på overtid fastsatte Klæbu sluttresultatet til 6-3.

PS! G16-spillerne Sander Schjefstad og Markus Hilsen fikk sine offisielle seniordebuter i dag!