Tiller 1 - 1 Vuku

Postet av Marius L. Larsen den 20. Jun 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): A-laget ga alt dem hadde i møtet med Vuku, men da man trodde at Kristoffer Pires scorte vinnermålet to minutter før slutt, utlignet Vuku fire minutter på overtid.

Morten Torset (med ball) startet kampen sammen med 15-årige Sindre Olufsen (t.h.). Foto: Geir Øyvind Sjømæling.
De blåkledde fra Tillerbyen startet historiens siste A-lagskamp på gamle Tonstad kunstgress best med en håndfull store sjanser. Før fem minutter var spilt hadde Morten Modalsli Torset, som spilte sin første kamp på Tonstad kunstgress siden oktober 2012, to store sjanser alene med keeper, men skuddforsøket havnet midt på sisteskansen før headingen fra bakre stolpe gikk utenfor.

I minuttene som fulgte tvang Rune Langørgen, som bet i seg store smerter for å spille denne kampen i et massivt spillerforfall, Vukus keeper til å gjøre en god redning på et skudd fra 18 meter.

Tiller hadde en innsats som man sjelden har sett i år, men med en gang blåtrøyene trodde de kunne slappe av, så kom Vuku farlig fort fremover. Deres store spiss hadde flere gode muligheter, men ingen av forsøkene kom forbi Tiller-keeper Fredrik Røstvold.

Pires scorte - men utligning på overtid

Vuku startet andre omgang best, og de måtte se at Røstvold var i full strekk og hindret Vuku-scoring tre ganger før man var kommet halvveis i omgangen.

Tiller kom bedre med mot slutten av oppgjøret, og det nærmeste man kom var et bra skuddforsøk fra Langørgen som keeper reddet til corner.

Men to minutter før full tid ble det endelig jubel for hjemmelaget. Et godt slått hjørnespark fra Kim Horghagen fant pannebrasken til Kristoffer Pires som stanget inn 1-0 og euforiske tilstander på Tonstad kunstgress.

Dessverre klarte ikke hjemmelaget å holde unna på overtid. Et godt skudd fra Vukus spiss fant lengste hjørne og i mål til 1-1, til Tillers store skuffelse.

PS! Sindre Olufsen (15) startet sin første A-lagskamp noensinne i dag, mens G16-kollega Sander Schjefstad var for første gang i en A-lagstropp!

PPS! Oddvar Ystgaard og Johannes Bergh entret banen i andre omgang for sine første A-lagsminutter for året!