Vanvik 2 - 0 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 13. Jun 2015

SKAVELMYRA STADION (VANVIKAN): A-laget tapte for et mer aggressivt innstilt Vanvik-lag lørdag ettermiddag.

Kaptein Alexander Sotberg kom hit, men ikke lenger i møtet med Vanvik. Foto: Martin Vårhus Thrana.
De blåkleddes beste menn åpnet kampen med å ta kontrollen over den. Gjestene fra Tillerbyen hadde ballen mest og skapte de største sjansene på en litt mer direkte spillestil enn tidligere.

Angrepstrioen Ruben Rostille, Stian Mathisen Myrbekk og Jørgen Oldervik hadde sine muligheter innledningsvis, men ballen ville ikke verken i eller på mål.

Etter 28 minutter var det hjemmelaget som tok ledelsen. Et langt innkast fra høyre ble stusset videre inn i feltet til en angrepsspiller som headet via Tiller-spiller Stian Knutsen og i mål til 1-0.

Rett før pause fikk Lasse Knutsen en stor mulighet på nærmest åpent mål etter godt forarbeid av Oldervik, men skuddforsøket fra 16 meter gikk over mål.

Skapte lite farligheter

Tiller fortsatte å styre kampen, men slet nå med å skape true vertenes sisteskanse nevneverdig.

Etter 62 minutter fikk dagens hvitkledde spillere et nytt baklengsmål. På et hjørnespark fikk en Vanvik-spiller stå helt alene i feltet å stange inn 2-0.

Tiller måtte omstille seg nok en gang, men det nærmeste de kom var et par innlegg som endte med skudd utenfor mål fra Lasse Knutsen.

I en kamp der Tiller ikke var gode nok innenfor begge boksene, måtte de se seg slått 2-0 av et mer aggressivt Vanvik-lag denne lørdagen.

PS! Morten Modalsli Torset ble byttet inn i det 73. minutt, og fikk dermed sine første spilleminutter i 2015 etter en vond ankelskade i januar.