G19: Tiller 5 - 1 Utleira 2

Postet av Marius L. Larsen den 10. Jun 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Juniorlaget leder 2. divisjon avdeling 2 vår med én kamp igjen å spille, etter storseier over Utleira 2 onsdag kveld.

Juniorlaget har opprykkskamp borte mot Oppdal på mandag. Her ved Shkar Salih (t.v.), Lasse Knutsen, Namo Zengana, Preben Holm Aune, Øyvind Ringseth (delvis skjult) og Steffen Sandberg. Begge foto: Marius L. Larsen.
Tillers siste hjemmekamp før sommerferien startet i et variabelt spor, der gjestene fra Utleira fikk kampens første sjanse på et brassespark som gikk et par meter utenfor.

Etter at Shkar Salihs forsøk fra skrått hold snek seg til side for mål noen minutter senere, tok oransjetrøyene mer over i minuttene som kom. Tiller-keeper Kristoffer Nisja måtte vise sine kvaliteter først ved et langskudd i nærmeste vinkel, før han vartet opp med en god reaksjonsredning på et skudd fra 16 meter.

Kampen jevnet seg ut desto nærmere pause man kom, og da utnyttet Tiller sine muligheter. Et hardt frispark fra Namo Zengana ble gitt retur av Utleira 2s keeper som Lasse Knutsen var først på og styrte inn 1-0.

Rett før overtid i første omgang doblet Zengana ledelsen på nok en retur, etter at Preben Holm Aunes heading på Magnus Kristiansens presise innlegg ble først reddet av keeper.

Knutsen & Zengana x 2

I andre omgang gikk Tiller rett i strupen på gjestene. Blåtrøyene hadde noen kavalkader av sjanser til å begynne med, men etter at Utleira 2 reddet på strek, Steffen Sandberg headet i tverrliggeren og Holm Aune hamret et skudd fra ti meter over mål, kunne man kanskje tenke at man aldri fikk til å punktere kampen.

Men etter 63 minutter var seieren i realiteten sikret, da Knutsen satte inn 3-0 på kaptein Martin Vårhus Thranas hjørnespark.

Ni minutter senere økte Zengana ledelsen til 4-0 på pasning fra Salih, og åtte minutter før full tid scorte sistnevnte alene med keeper.

Utleira 2 fikk imidlertid et trøstemål på et hjørnespark helt på tampen, men det hindret ikke Tiller i å ta over tabelltoppen i avdelingen med et direkte opprykksoppgjør borte mot Oppdal i siste serierunde på mandag!

G19: Tiller IL 5 (2) - (0) 1 Utleira IL 2
1-0 Lasse Knutsen 42'
2-0 Namo Zengana 45'
3-0 Lasse Knutsen 63'
4-0 Namo Zengana 72'
5-0 Shkar Salih 82'