G14: Tiller 0 - 1 Heimdal

Postet av Marius L. Larsen den 9. Jun 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): G14s førstelag tapte sin første seriekamp i 2015 tirsdag kveld.

Det gikk ikke helt veien for Sjur Ohlen og resten av G14s førstelag mot Heimdal. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk en vanskelig start mot en god motstander som var solid i bakre rekker, og hjemmelaget klarte aldri å true gjestenes keeper til å begynne med.

Etter 19 minutter tok Heimdal ledelsen på et godt slått hjørnespark, der Tiller sto og sov og en grønnkledd spiller satte ballen i mål til 0-1.

Andre omgang ble en stillingskrig mellom to jevne lag. Tiller slet med å skape de store sjansene, men var gode bakover og nektet Heimdal å komme med helt det store også.

Blåtrøyene prøvde å sette inn en sluttspurt, men det ville seg ikke for det unge mannskapet.

Kampen ebbet ut i et 0-1-tap, som betyr at årets første tap er et faktum.

G14: Tiller IL 0 (0) - (1) 1 Heimdal FK