Kolstad 3 3 - 1 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jun 2015

HUSEBY IDRETTSPARK (KOLSTAD): Tiller 2 tapte fullt fortjent mot et godt Kolstad 3-lag mandag kveld.

Kim Horghagen scorte Tiller 2s mål i andre omgang. Arkivfoto fra Robert Magnussen ved Nidaros Foto (2014).

De blåkleddes nest beste skulle også være nest best i alt denne smålunkne mandagskvelden på Huseby Idrettspark. Tiller 2 startet litt ruskete etter avspark, og dette skulle sitte i resten av kampen.

Etter kvarteret spilt tok hjemmelaget ledelsen. En rødkledd spiller fikk gå helt upresset fremover i banen og sendte en angriper alene med Tiller-keeper Marius Larsen. Angriperen rundet sisteskansen og satte ballen i det åpne buret til 1-0.

Tiller 2 slet med å skape noe farligheter på tidligere Tiller-keeper Marius Lyng, og vertene var heller nære 2-0 enn gjestene var utligning.

Håp ble tent, men fort slukket

Tiller 2 startet andre omgang bedre enn den første, men allikevel klarte de ikke å hindre at Kolstad doblet ledelsen på et halvvolleyskudd fra kloss hold etter 65 minutter.

Men ikke så mange minutter senere fikk blåtrøyene et lite håp da Brage Rimol fant Kim Horghagen bakerst i feltet, som på det andre forsøket hamret inn redusering til 2-1.

Dessverre for Tiller 2 punkterte Kolstad 3 kampen ti minutter før slutt. Et innlegg ble headet kontant i mål på første stolpe til 3-1, og dermed ble det første Tiller 2-tapet på tre kamper et faktum.