G14: Freidig 1 - 7 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jun 2015

FREIDIGBANEN KUNSTGRESS (EBERG): G14s førstelag økte forspranget fra tabelltopp med tre poeng etter en solid seier over Freidig søndag kveld.

Tiller jubler over nok en seier. Fra venstre: Andreas Fredagsvik Tran, Roy Sneisen, Sebastian Eggen. Begge foto: Marius L. Larsen.
Med kun to kamper igjen å spille av vårsesongen, har Tiller absolutt alt i sine egne hender ved å vinne en avdeling på øverste nivå i G14-klassen, men det så ikke komfortabelt ut i åpningsminuttene mot Freidig.

Etter tre minutter tok Tiller ledelsen ved Roy Sneisen som satte ballen sikkert forbi keeper og i mål, men ikke mange sekunder etterpå utlignet hjemmelaget på en overgang.

Tiller var best det første kvarteret, men slet med å ta ledelsen igjen. Mange skuddforsøk endte utenfor mål, og flere hjørnespark ble dårlig utnyttet.

Sneisen x 4

Derimot var det en femminuttersperiode fra det 22. minutt som førte til at blåtrøyene var i det sikre hjørnet igjen. Sebastian Eggen satte inn 1-2 på bakre stolpe etter flott forarbeid av Sneisen, før sistnevnte økte ledelsen til både 1-3 og 1-4 nærmest umiddelbart.

Sneisen la på til 1-5 i andre omgang, før Alexander Dankert Sandvik og Tobias Aavik økte forspranget ytterligere til henholdsvis 1-6 og 1-7 mot slutten av kampen.

Tiller tok dermed sin sjuende seier av sju mulige i avdelingen, der neste kamp allerede er på tirsdag hjemme mot Heimdal kl.18.30.

G14: SK Freidig 1 (1) - (4) 7 Tiller IL
0-1 Roy Sneisen 3'