G19: Trond 2 3 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 4. Jun 2015

LADE 4 KUNSTGRESS (LADE): Juniorlaget kom tilbake to ganger, men sløste med mulighetene mot et solid Trond-lag torsdag ettermiddag.

Preben Holm Aune scorte hattrick mot Trond 2. Begge foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en vond start på det vindfulle oppgjøret. Etter knapt 30 sekunder spilte dagens hjemmelag seg gjennom et passivt Tiller-forsvar, og dermed kunne gultrøyene score kampens første mål.

Trond 2, som for anledningen var forsterket med flere førstelagsspillere fra sitt lag i 0. divisjon, var gode den første halvdelen av første omgang. Etter 18 minutter fikk de testet Tiller-keeper Tobias Røbergshagen, som reddet først alene med en angriper, før returen ble satt over mål.

Etter 22 minutter doblet laget fra Rosenborg ledelsen på et innlegg i feltet, men Tiller kom etter hvert bedre med i kampen.

Seks minutter før pause reduserte blåtrøyene til 2-1 da Preben Holm Aune satte pannebrasken til på kaptein Martin Vårhus Thranas frispark.

Tiller med god periode

Andre omgang var ti minutter gammel da en ny stor mulighet oppsto for Tiller. Holm Aune tråklet seg gjennom hjemmelagets forsvar, men klarte ikke å overliste deres sisteskanse.

Etter 63 minutter lyktes imidlertid nevnte Holm Aune igjen. Lasse Knutsen fant førstnevnte med en nydelig stikker i bakrom, og alene med keeper var Holm Aune denne gang sikker da han satte ballen mellom føttene og i mål til 2-2.

Ikke lenge etterpå kunne Tiller ha tatt ledelsen etter at Holm Aune vant ballen i duell med keeper, men hoveddommeren valgte å blåse for angrep på mannen med hanskene.

Holm Aune-hattrick

Seks minutter etter utligningen tok Trond 2 ledelsen igjen mot spillets gang. Et hardt skudd havnet først i tverrligger, før en gulkledd spiller satte returen i mål.

Men Tiller nektet å gi opp håpet om poeng. Umiddelbart etter Trond 2s 3-2-scoring hamret Steffen Sandberg ballen like utenfor fra skrått hold, og deretter klinket Shkar Salih til på halv volley - kun slått av enden av kryssfestet.

Sju minutter før full tid kom endelig utligningen, og hvem andre enn Preben Holm Aune var det som scorte. Et langskudd gikk via keeper og i mål til 3-3 og dermed hattrick for angriperen.

I sluttminuttene jaktet begge lag vinnermålet, men ingen var presise nok på siste tredjedel av banen til å få med seg alle tre poengene.

G19: IL Trond 2 3 (2) - (1) 3 Tiller IL