Tiller 2 3 - 1 Kvik 2

Postet av Marius L. Larsen den 1. Jun 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers ungdommelige andrelag slo serielederen i 6. divisjon avdeling 4 søndag kveld.

Jubel over andre strake seier. Øverst fra venstre: Erik Arntsberg, Martin Vårhus Thrana, Johannes Bergh. Nederst fra venstre: Elias, Kevin Karlsen, Namo Zengana. Foto: @tillerfotball på Instagram.
De blåkledde fra Tillerbyen kom ikke ut av startblokkene i åpningsminuttene, og måtte se et hjørnespark ende i nettmaskene fra en heading fra fem meter til 0-1.

Tiller 2 skjerpet seg i de kommende minuttene, men slet med å ta ut Kvik 2s gode midtbanespillere. Hver gang hjemmelaget mistet ballen, så var gjestene over dem og produserte et par gode sjanser til.

Først kom de alene med keeper Marius Larsen, men både her og på et skudd fra 15 meter vartet han opp med redninger som man opplevde for et par år og kilo siden.

Kevin Karlsen var nærmest scoring for Tiller 2 mot slutten av første omgang, men heller ikke han klarte å overliste keeper.

Strålende start etter pause

I andre omgang gikk vertene rett i strupen på de rødkledde gjestene. Omgangen var ikke mer enn fire minutter gammel da et hjørnespark kom tilbake til Kim Horghagen som fant Kristoffer Pires i feltet, der han stusset inn 1-1.

Og nå gikk det unna. Kevin Karlsen ble noen minutter senere revet i feltet på et nytt hjørnespark, og dommeren pekte på straffemerket. Keeper gjettet riktig vei, men Karlsen satte ballen såpass hardt til side at målprotokollen viste 2-1 favør Tiller 2.

Almli punkterte

Like etter 2-1 fikk G16-spiller Sindre Olufsen en gyllen mulighet til å øke ledelsen, men skuddet fra 12 meter ble godt reddet av Kvik 2s sisteskanse.

20 minutter før full tid satte Fredrik Almli inn 3-1 på en retur fra keeper, og da gjestene pådro seg et rødt kort like etterpå, ble det vanskelig å komme tilbake.

Ungdommelige Tiller 2 som avsluttet med Olufsen (15), Erik Arntsberg (16), Namo Zengana (17), Elias (17) og Martin Vårhus Thrana (18) på banen, seiret dermed 3-1 over nåværende serieleder Kvik 2, som før denne kampen hadde vunnet samtlige kamper i 6. divisjon avdeling 4.