Byneset 2 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 29. Mai 2015

BYNESET KUNSTGRESS (RYE): A-laget brente flere store målsjanser i den viktige kampen mot Byneset, men nektet å gi opp selv om de havnet under 2-1 halvveis i andre omgang.

Lasse Knutsen og resten av A-laget beholdte roen og vant til slutt. Begge foto: Preben Holm Aune.
De blåkledde fra Tillerbyen opplevde en jevn start med årets naboer fra Byneset. Grønntrøyene hadde ballen mest, men det var etter hvert Tiller som skulle skape de første store sjansene.

Etter 20 minutter fikk Stian Mathisen Myrbekk et godt skudd blokkert på sju meter, før Lasse Knutsen headet upresset midt på keeper fra kloss hold i angrepet etterpå, og deretter hamret kaptein Alexander Sotberg ballen like utenfor fra skrått hold.

Skulle det aldri løsne?

Byneset tok over

Jo da, endelig. Kort tid etterpå fikk dødballtaker Fredrik Schevig igjen ballen fra et hjørnespark, dro seg innover og fant Daniel Halgunset på 12 meter. Han banket ballen i lengste kryss til 0-1 og stormende jubel.

Dessverre for gjestene fra Tiller skulle jubelen stilne to minutter før pause da hjemmelaget utlignet på en god kontring som til slutt endte med alene med Tiller-keeper Fredrik Røstvold.

Kvarteret ut i andre omgang reddet Røstvold glimrende på et lavt skudd, og tre minutter senere misset både Myrbekk og Preben Holm Aune glimrende muligheter alene med keeper.

Brasse-Sotberg og årets første for Myrbekk

Halvveis i omgangen la Byneset på til 2-1 på et velplassert skudd i lengste hjørne fra 22 meter, og skulle det nok en gang bli en av disse dagene for blåtrøyene?

Tiller nektet å gi opp håpet om tre poeng, og de siste tjue minuttene av kampen var det stort sett bare gjestene det handlet om.

Arne Julius Berdal skjøt ballen over keeper og mål i en en-mot-en-situasjon, men da Myrbekk headet ballen i tverrliggeren, dukket Sotberg opp på returen og vartet opp med et spektakulært brassespark fra ti meter som gikk rett i mål til 2-2.

Elleve minutter før full tid ble snuoperasjonen komplett da Halgunset fant Myrbekk på et godt slått frispark, der sistnevnte stanget inn 2-3 favør Tiller og sitt første mål for sesongen.

I sluttminuttene gikk spillet begge veier, men Tiller holdt unna og vant sin første kamp i 4. divisjon siden åpningskampen mot Vinne 18. april.