J16: Tiller 5 - 1 Tynset

Postet av Marius L. Larsen den 27. Mai 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): J16 viste sin styrke ved å punktere kamper da de kjørte over Tynset onsdag kveld.

Tiller jubler over tre nye poeng i BDO-serien J16. Begge foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen gikk rett i angrep med en gang etter avspark, og det tok kun 19 sekunder før Victoria Berge sendte hjemmelaget i ledelsen.

Åtte minutter senere doblet Sara Bye-Andersen ledelsen til 2-0 etter å ha kommet alene med keeper, men det var langt ifra det siste vi fikk se av henne denne kvelden.

Etter 19 minutter sto det 3-0 i målprotokollen da Bye-Andersen sendte avgårde et høyt skudd fra hjørnet av 16-meteren som gikk over keeper og i mål.

Like før pause reddet Tiller-keeper Mayliss Fremo fra en redusering med en god benparade.

Bye-Andersen med hattrick

Kampen ble punktert tidlig i andre omgang, da den hurtige angrepsspilleren Bye-Andersen hamret ballen i lengste hjørne - og dermed scorte sitt hattrick.

Tiller kjørte på videre, men Tynset kom tilbake i kampen med sine farlige kontringer. Etter 69 minutter reduserte gjestene fra Nord-Østerdal til 4-1, før Laura Gashi ville det annerledes med et helhjertet soloraid på Tynsets banehalvdel som endte med et skudd fra 16 meter og i mål til 5-1.

To minutter før full tid reddet Tiller-keeper Hedda Kolstad fra en ytterligere Tynset-redusering, og på overtid smalt det i tverrliggeren fra kaptein Tonje Gravdals harde skudd.

Kampen ebbet ut i 5-1-seier til vertene. Neste seriekamp for blåtrøyene er onsdag 3. juni kl.18.30 borte mot Byåsen.

J16: Tiller IL 5 (3) - (0) 1 Tynset IF

1-0 Victoria Berge 1'
2-0 Sara Bye-Andersen 9'
3-0 Sara Bye-Andersen 18'
4-0 Sara Bye-Andersen 45'