J16: Tiller 2 - 1 Vestbyen

Postet av Marius L. Larsen den 13. Mai 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): I et ruskete vårvær klarte aldri J16 å varme tilskuerne med godt spill, men de våknet for alvor etter de havnet under i andre omgang.

Victoria Sande Petersen (t.v.) jubler sammen med Laura Gashi, som headet inn vinnermålet elleve minutter før slutt. Begge foto: Marius L. Larsen.
De mørke skyene hadde for alvor lagt seg rett etter kampstart på Tonstad kunstgress, og det første kvarteret var heller ikke lysende med få sjanser og mest ballinnehav til gjestene fra Trondheim vest.

Etter 29 minutter slo Laura Gashi til med et frispark fra 20 meter, men ballen gikk rett over tverrliggeren.

To minutter senere traff Victoria Sande Petersen godt med et volleyskudd på et frispark fra kaptein Celine Kleiven Vevle, men ballen gikk like utenfor stolpen.

Vestbyen tok ledelsen

Andre omgang startet like jevnt som den første, men Tiller skulle få to gigantsjanser med ett minutts mellomrom.

Først kom Sara Bye-Andersen alene med keeper, men Vestbyens sisteskanse reddet med en flott benparade.

Rett etterpå havnet Sande Petersen i samme posisjon, men igjen var gjestenes keeper på plass.

Vestbyen var til nå bedre enn hjemmelaget foran motstandernes mål, for etter 56 minutter var de alene gjennom og fra 14 meter sendte Vilde Norseth hvittrøyene i ledelsen.

Matchvinnere i begge ender

Åtte minutter senere kunne Vestbyen ha doblet ledelsen, men Tiller-keeper Hedda Kolstad vartet opp med en matchvinnerredning fra kloss hold - noe som rett etterpå skulle vise seg å stemme.

For det tok ikke mange minutter før Sande Petersen var igjen på ferde fremover, og hennes skudd smalt i stolpen og ble klarert på streken, men kun til Bye-Andersen, som hamret inn 1-1 fra ti meter.

Og hvis man trodde dette Tiller-laget ga seg, så tok man feil. Et perfekt slått hjørnespark fra Thea Bøe Mortensen fant pannebrasken til banens minste og yngste (?) spiller, Laura Gashi, på bakerste stolpe, som stanget inn 2-1 og full jubel i Tiller-leiren.

I sluttminuttene åpnet det seg begge veier, men ingen av lagene fant veien til nettmaskene flere ganger.

J16: Tiller IL 2 (0) - (0) 1 Vestbyen IL
0-1 Vilde Norseth 56'
1-1 Sara Bye-Andersen 67'
2-1 Laura Gashi 69'