Tiller 2 3 - 5 Sverresborg 2

Postet av Marius L. Larsen den 11. Mai 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers andrelag gikk på sitt andre strake tap søndag kveld, til tross for å ha ledet 3-0 til pause.

Det gikk ikke veien for Tiller 2 i oppgjøret med Sverresborg 2. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkleddes nest beste kunne ha fått en i fleisen allerede før fem minutter var spilt, men et skudd fra kloss hold ble så vidt reddet på streken av vikarierende Tiller-keeper Even Bergheim.

Etter 11 minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen, da et hjørnespark fra Martin Vårhus Thrana fant pannebrasken til Elias som stanget inn 1-0 fra åtte meter.

Ikke lenge etterpå ble ledelsen doblet av nevnte Thrana på et langskudd som snek seg forbi keeper.

Tre minutter før pause økte måltyven Brage Rimol ledelsen til 3-0 etter et godt forarbeid av Elias og Namo Zengana.

Fullstendig kollaps i andre omgang

Sverresborg 2, som etter hvert benyttet seg av flere spillere som til daglig spiller i 3. divisjon for klubbens A-lag, reduserte til 3-1 på et straffespark seks minutter etter sidebytte, og kunne de ha noe i ermet?

Det så ikke slik ut da den kommende eliteseriespilleren i håndball Kristoffer Østmo fikk tre gedigne sjanser foran mål på halvannet minutt midtveis ut i andre omgang, men alle forsøkene ble for svake og reddet av keeper.

På fem minutter skulle imidlertid Tiller 2 kapitulere. 17 minutter før slutt reduserte Sverresborg 2 til 3-2 med en suser fra nærmest død vinkel opp i lengste hjørne, før de både utlignet og tok ledelsen til 3-4 med korte mellomrom bak et passivt Tiller 2-forsvar.

Tiller 2 klarte aldri å jage et utligningsmål, og i stedet økte gjestene fra Trondheim vest ledelsen til 3-5 to minutter på overtid.

PS! 15-åringene Erik Arntsberg og Sindre Olufsen fikk sin offisielle seniordebut i denne kampen!