J16: Utleira 0 - 9 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 6. Mai 2015

UTLEIRA KUNSTGRESS (UTLEIRA): J16 revansjerte seg etter forrige ukes cuptap for Freidig ved å slå Utleira hele 9-0 onsdag kveld.

J16 jubler over en storseier over Utleira. Her fra kaptein Gravdals hodestøt rett før pause. Begge foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk en kanonstart på kampen da Victoria Sande Petersen sendte gjestene i føringen etter sju minutter med et hardt langskudd som snek seg forbi keeper og i mål.

Ti minutter sendte var det Laura Gashis tur til å havne i målprotokollen. Et frispark fra 22 meter ble på vakkert vis skrudd rett i lengste kryss til 0-2.

I løpet av de neste fire minuttene ble ledelsen doblet til 0-4 etter scoringer fra Sande Petersen og Sara Bye-Andersen, og da kunne man ane at tre poeng skulle bli med hjem til Tiller denne kvelden.

Kaptein Tonje Gravdal stilte seg i rekken av flotte scoringer da hun la på til 0-5 med et fantastisk utført langskudd fra hele 35 meter i bue over keeper og i mål, før hun scoret sitt andre for dagen bare minutter senere da hun stanget inn 0-6 på et hjørnespark fra Andrea Holm Aune.

4 x Sande Petersen

Andre omgang ble naturlig nok noe mer balansert, og Utleira kom på flere farlige visitter som Tiller-keeper Mayliss Fremo stort sett hadde god kontroll på.

Etter 51 minutter la Sande Petersen på til 0-7, før Celine Kleiven Vevle avsluttet et svært godt angrep med en kontant avslutning fra 14 meter til 0-8.

Fire minutter før full tid avsluttet angrepsspiller Sande Petersen kampen som hun startet den - med scoring og totalt sitt fjerde for dagen. Fra 16 meter lobbet hun elegant over keeper og i mål til sluttresultatet 0-9 og tre velfortjente poeng til Tiller.

J16: Utleira IL 0 (0) - (6) 9 Tiller IL
0-1 Victoria Sande Petersen 7'
0-2 Laura Gashi 17'
0-3 Victoria Sande Petersen 19'
0-4 Sara Bye-Andersen 21'
0-5 Tonje Gravdal 35'
0-6 Tonje Gravdal 37'
0-7 Victoria Sande Petersen 52'