G14: Tiller 5 - 2 Nationalkameratene

Postet av Marius L. Larsen den 5. Mai 2015

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): G14s førstelag fortsatte seiersrekken etter en solid andre omgang mot Nationalkameratene tirsdag kveld.

Tiller snudde kampen i 2. omgang med særdeles flotte scoringer. Begge foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk ingen god start på kampen. Gjestene fra Hallset gikk rett i strupen på Tiller etter avspark, og tok ledelsen 0-1 før fire minutter var spilt etter å ha gjenvunnet ballen dypt inne på Tillers halvdel.

Rødtrøyene var gode til å stenge av mulighetene for hjemmelaget, men etter 27 minutter bestemte Roy Sneisen seg for å utligne til 1-1 etter en bakromspasning som endte med alene med keeper.

Resultatet sto seg til pause, og etter hvilen var det et helt annet Tiller-lag de drøyt 40 tilskuerne på Tonstad kunstgress fikk oppleve.

Strålende andre omgang

Etter 57 minutter gikk en corner fra Andreas Fredagsvik Tran over keeper og resten av spillerne, men bakerst i feltet snappet Henrik Wold ballen og sendte avgårde en lekker lobb over keeper og i lengste hjørne til 2-1.

Og nå skulle det plutselig renne på med scoringer.

Fire minutter senere hamret Tobias Aavik inn 3-1 fra 16 meter, før Sjur Ohlen økte ledelsen til 4-1 med et velplassert skudd tre minutter før slutt.

Og om ikke det var nok, så la Jonathan Frønes på til 5-1 etter et herlig dribleraid fra høyrekanten.

Rett før sluttsignalet gikk pyntet Nationalkameratene på det endelige resultatet til 5-2.

G14: Tiller IL 5 (1) - (1) SK Nationalkameratene