Astor 3 - 1 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 4. Mai 2015

ASTOR KUNSTGRESS (HAVSTAD): Tillers andrelag fikk en dårlig start på sesongen i 6. divisjon avdeling 4 søndag kveld.

Det ble en skuffende start på sesongen i 6. divisjon for Brage Rimol og resten av Tiller 2. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto (2014).

De blåkleddes nest beste fikk et baklengsmål i fleisen allerede før to minutter var spilt, da hjemmelaget kontret gjestene i senk etter en corner til blåtrøyene. Et lavt innlegg ble avsluttet med en styring fra kloss hold til 1-0.

Tiller 2 kjørte kampen med mye ballinnehav, men ikke fullt så mange målsjanser. Svak kvalitet på siste tredjedel førte til at blåtrøyene ikke scorte før pause, mens Astor kunne juble over å lede 2-0 halvveis på en ny kontring.

I andre omgang fortsatte kampen i samme spor, der Tiller 2 begynte å skape sjanser ut ifra sitt store ballinnehav, men de våknet først etter at Astor la på til 3-0.

22 minutter før full tid reduserte Lasse Knutsen på en heading etter et godt slått frispark av Julian Karlgård, men noe nærmere kom ikke Tiller 2, som gikk på et skuffende tap i åpningskampen i 6. divisjon.