Innherred 3 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 1. Mai 2015

GULDBERGAUNET STADION (STEINKJER): A-laget tok tidlig ledelsen, men feil på feil førte til at det ikke ble noen poeng med hjem til Trondheim.

Det ble en tung dag på jobben for A-laget torsdag kveld. Mobilfoto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen startet oppgjøret med friskt mot og offensiv tankekraft etter en strålende oppvisning i forrige kamp borte mot Levanger 2 (0-0), og var svært nære ved å ta ledelsen etter åtte minutter. Et hjørnespark ble nedfallsfrukt, men to forsøk fra seks meter ble blokkert av Innherred-spillere.

Fire minutter senere dundret kaptein Alexander Sotberg til på hel volley, men skuddet gikk noen meter utenfor.

Etter 19 minutter var det ikke ufortjent at Tiller gikk opp i ledelsen. Gjestene kontret ved at Stian Mathisen Myrbekk fant Ruben Rostille i bakrom, som skulle overraske en utrusende keeper med et skudd fra distanse, keeper reddet halvveis, men Rune Langørgen fulgte opp med å styre inn returen til 0-1.

Innherred snudde kampen

Men så skulle det bli noen mørke Tiller-minutter. Innherred tar over banespillet med sine giftige kontringer, og en forsmak på det som var i vente kom etter 25 minutter, men forsøket alene med Tiller-keeper Fredrik Røstvold gikk over og utenfor.

Seks minutter senere kom utligningen fra hjemmelaget. En lang ball i bakrom blir tatt ned, lobbet over midtstopper Daniel Halgunset og deretter lobbet over Røstvold og i mål.

Tiller slet med stygge feilpasninger og brudd i minuttene før pause, og det var dette som førte til at Innherred kunne ta ledelsen rett før pause på et hardt skudd fra 25 meter.

God start etter pause - men svak avslutning

Etter en skuffende andre halvdel av første omgang, var Tiller ivrige etter å starte andre omgang på best mulig måte.

I starten av andre omgang hadde gjestene fra Tillerbyen et konstant trykk på vertene, der Stian Knutsens skudd fra 15 meter ble reddet på strek, Fredrik Schevigs forsøk fra 20 meter reddet av keeper og Myrbekks chip havnet i tverrliggeren.

Men igjen skulle Tiller bli straffet for utallige feilpasninger og ukonsentrerte øyeblikk. Innherred var mer dyktige på siste tredjedel, og en ny lang ball i bakrom ble vunnet av en Innherred-spiller i duell med Røstvold, som satte inn 3-1.

Tiller prøvde å sette inn en halvhjertet sluttspurt som aldri fungerte, og dermed måtte de reise slukøret hjem med 0 poeng for første gang i årets sesong.